Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt alter ego Milton Portello tjatar och vill ha en av sina dikter med här...


FREUDS HUVUD VAR EN SNIGEL



när någon kissat
på dina muffins
och livet inte
känns meningsfullt
bryt upp och hitta
på något fuffens
rita en IFA
grunda en kult
om katten dött av
den nya maten
om mormor tappat
sitt paraply
om det finns spindelben
i spenaten
stäm upp en underlig sång
och fly!


Milton Portello  14/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-11-14 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP