Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED NYA ÖGON

jag ser staden

med nya ögon

nr jag badat i

förklaringens ljus

"det är bra som det är"

sa munken

och jag huttrar

bland bilar och hus

jag får rätt mat

i rätt tid, Fader

för Du vet vad

jag behöver just nu

huttrar lycklig

bland husfasader

ser ett barn i barnvagn

där skymtar Du!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-11-15 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP