Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan alla frågor är för svåra att besvara


Stångkorv 1

I skolan
räckte han upp armen
och bad att få gå på toaletten
så ofta
att man kallade honom “Korvfabriken”.
Som vuxen
står han på fabriken
med händerna i olja.
Men vilket är sambandet?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-02 00:22



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
bra bra bra
2015-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Han kanske hade svårt i skolan. Toaletten var hans räddning. Ingen utbildning, blev fabriksjobb. En gissning från mig.
2015-12-02

  Erik Gefvert
Denna text väckte någon känsla jag har svårt att sätta fingret på. Nyfikenhet kantad av en flödande fantasi?
Applåder
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP