Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tisdag den 17 november 2015 Utövande av fantasi.


  :*Du vaknade upp just nu, ur en mardröm.

 

Klär dig som en parisisk från och med nu.

du kastade alla kläder på högen till bistånd för flyktingar.
Men att ingen kommer att uppskatta dig och bära dessa kläder som är klassiska från goda tider, så du bara kastade dina minne på hal is...(bingo)
  
Nu är du en nacke nunna som lämnats till världen, i en ny värld det är tillåtet vidare att klä sig i byxor, kjol, dräkt som för, men nya, jobba med pengarna dvs.  

Från och med nu, men det är tillåtet alla nyanser av färg och endast svart, nej!

för att sorger tider är förbi.
Du väljer vilken färg till er i dag för att visa världen och från det perspektiv på vad bakgrund du har.

halsduk du stoltsera det,
 av religionen som du representerar.
 
Du därifrån,
Hur kom du på att göra din snara i knut tramp?

 Eftersom du har samtyckt till det.
Så mode borde väcka dig.


Nu när du är vaken och medveten av vilket värld du representerar?

Kasta halterna från neck, 

 Sätta ett halsband av balans och harmoni silke.
med en diamant bland bröst svängande vidöppen,

kommer det att föra otur till fienden,
hypnotiserar honom som på en en hund med koppel,
 nakenhet kroppen ger otur.


I en nypa.
Du låtsas att du inte glömmer att spotta, mot dina bröst

Det är dum nog att bära kläder och skor av andras och profana andras religioner med din stil av kläder.
Var och en med sin trasa till slutet. Det är helgat dina kläder måste beskydda bara dig.

 Och inte mindre viktigt när det kommer till hans hemland där ,eller nu har han också här sitt erövrad hemland  men då är en annat liv, där du är du bara en död hora parja, som följer efter som en lortig trasa i hans ego trip, religion och kultur.

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-17 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP