Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på snögube man kan tänka på swan.

Du har logiska funderingar kring CH2 formula, multikulturella samhället.
Hur man kombinerar vatten med luft?
Just så bildades islamiska staten, och mänsklig materia förvandlades till frigid iskalla speglingar av oss själva.
Västerländska söta killar och kvinnor som nu gör "martirisk självmård" i protest för korsföraren diverse tolkningar över tusen år.


Men man ska inte lämna sig uppgiven:
Hus, Man,Kvinna, perfekta drömmar på nyckel!?


Det är skoj för att det finns inte, det endast i drömarnas (önske)värld.


Just  när man är uppgiven just då är mer sårbar och kan inte tänka till sin bästa, offta kring födelsedag tio dagar före och tio dagar efter är inte sig själv vetenskaplig sagt, 

dessutom man ska inte ger sig i en förlovning relation så spontan när man är kass av sig själv.

Det finns väterinerer och jägare som är mördare i serie, och som just på sådana söker på lysadagen med ljus för att hitta själar som ska luras i en dröm, för att ta i spel eller i döden med sig hur många som möjligt eco hör.

Komihåg att Drotnigattan självmord bombare ringde och gav sig möte på dagen och timme då med vänner och bekanta.
Man kan inte tala ibland till sakernas äkta namn, men man kan ha sundförnuft.

http://www.trilulilu.ro/barbie-in-lacul-lebedelor-p1-dublat-in-romana-excl

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-18 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP