Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAGLÖST LAND

jag minns när det här var ett tryggt land

med hyland och jularbo

nu blir det ett krångligt och styggt land

ett land utan tröst, utan tro

vad har den där mannen i väskan?

det tickar, det hörde jag visst

och gamlingen utnyttjar flickan

den laglöses land - antikrist

 

LARZ GUSTAFSSON  19/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 14:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack.
Vad det handlar om är Antikrists ande, laglöshetens ande, som är verksam.

2015-11-20

    Sven-Erik Sköld
Lysande! Det hemvävda mot det globala! Bra fångat. S-E
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP