Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PREDIKANTEN I LUSTHUSET

Kära  församling !  förneken  er  icke  förlustels-
ernas  fröjder   som   inlåtit  er  i  tillkomsternas
samvaros existens,låtom oss människor fröjdas
av de behag naturen  oss tillställt  och  förneken
icke vårt kött att allt  enligt naturlagen få utdun-
sta och tömma sig efter de extrovertas och intro-
vertas intag och påverkan, allt och alla  efter  de
individuellas önskan och behag,ty ! i förlustelse
är i kommen, till  förlustelse skall i och varda in-
till evighetens ände.

Hallelulja ! låtom oss bedja inför nästa slakt och
orgiastiska orgasm, amen !

Du  som  haver underliv och mage kär se till oss 
som hungriga och kåta är, samt  till  alla de vars
törstande strupar bedjer om förlösningens berus-
ande kalk.
                                             -




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-21 01:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Till 100 % Sköldfritt
2015-11-21

  Onomatoprofet VIP
är det garanterat sköldfritt där?
2015-11-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lite snällt tillbakadragen men fullt medveten ironi av lågmäld humoristisk kaliber kan anses vara legitimt bekostad i en värld där allvaret hårdnar alltför intensivt intill desperation,men kom ihåg att inte skratta i en kyrka eller moske.
2015-11-21

  Peter Stjerngrim VIP
Värt ett par applåder till i sin kompletterade version ...
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP