Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med poetens godkännande har jag här lag upp min tolkning av denna dikt. Lyssna gärna på melodin, och se urpsrungstexten på https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1910418


Jordens alla trädgårdar (sång)

Jordens alla trädgårdar
har vissnat och blommorna blommat ut
de vackraste sommardagarna
har nu redan tagit slut

Dammen i trädgården stilla och kall
men blänker av månvita strålar
som utav vitaste sköra korall
Tänk om jag fick se dig

Reflekteras i månens nu klaraste sken
i spegelblanka ytan
nu när timman redan är sen
Tänk om jag fick träffa dig

i den vissna trädgård'n igen
då skulle igen allting vakna
och blommorna slå ut igen
jag skulle då slippa sakna

att ditt liv så hastigt tog slut
att ditt liv så hastigt tog slut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 716 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-22 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen vackert tonsatt till denna fina dikt!
2015-11-23

  Sommarina VIP
Så vackert!!
2015-11-22

  Maud Louise
Men ååååh vilken otroligt, fantastiskt vacker melodi o tolkning du gjort på min text! Blir så rörd att jag gråter..... Känns som om jag flyger med ett glödande hjärta till himlen...... Tusen, tusen tack finaste du!
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick