Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens tango (sång)

Naken vilja
Vaken still jag
Stirrar jag ut stirrar bort
Men inget ser
Inget ger
mig nån tröst
Blicken flackande
Vacklande
Naken kyla
Naken skyla
jag ej att ögat ej torrt
Timmarna går
Varje tår
Då din röst
Inom vällande
Gör sig gällande

Ref
Om du stanna
Bara då så kan jag
Vara den sanna
Som jag ville va
Se de vingar
Uti skyn jag svingar
Och jag bringar
dig den du vill ha
Och aldrig mera
Aldrig mera
Aldrig mera
Lämnar jag dig
Övergiva
Övergiva
Övergiva
dig ämnar jag ej


Naken ängslan
Nakna känslan
Att det ej ska förbli
Jag blir tom
Det är som
Om allt
Det som brukade
Slukade
Nakna blottat
Olyckligt lottad
Fastän ingen ånger för vi
Fick va varm
Nu min arm
Är det kallt
i uppvaknadet
Saknadet

Ref




Övriga genrer av Knickedick
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-23 11:04



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vackert, mjukt och stämningsfullt
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick