Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER VARS AVSIKTER ÄR ATT VERKA SOM PISKRAPP....

.......och dagsedlar i medvetandet och spräcka
        den intellektuella förstelningens is.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-24 13:52



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
inte ens en isbrytare kan göra nåt mot den ogenomträngliga skölden
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP