Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå

Att göra en kurs i första hjälpen i Sverige kostar 650 Skr, i europiska länder det kostar ingenting kurs: 2 dagar mellan 6-8 timmar.

 Vad är motivationen för civilt medborgare kurage stärka varandra och hjälpa?

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-24 20:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Hanna Mari Wallin.
2015-11-25

  Ljusletaren
Detta hade jag inte en aning om?!?! Alla vill ha betalt för det de gör, så är det bara/kram
2015-11-25

  Hanna Mari Wallin
borde införas in i alla skolor om HLR
samt arbetes platser etc.

Bra budskap Diana.
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP