Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gamla dar strömmar minnena in


Minnen 1

Min ondska är kollossal, den angriper mig, oftast kan jag stå emot den, men ibland faller försvaret.
Som barn i Långshyttan föll jag och stal en ask Emsertabletter på Hellbergs Livs. Stoppade den i fickan på jeansen när ingen såg. Men de såg. Jag blev stoppad i dörren ut. Aldrig hade en butiksägare varit så storvuxen, nävarna som slägghuvuden, och jag skulle aldrig ta mig ur greppet han höll om min axel.
Jag har heller aldrig kunna lossat greppet. En stark hand tar tag i mig när ondskan driver på, men handen är ett stöd.




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-07 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP