Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på novembertankar anno 2015



Livet de luxe jobb
barn vänner mat för dagen
böcker eget bo
varför klaga när regnet
faller en grådisig dag

behöver inte
tigga fly från krig tortyr
sova utomhus
hoppas på en morgondag
utan moln på himmelen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP