Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Älska Din nästa såsom Dig själv"


VÄRLDSFREDEN BÖRJAR HÄR

Jag hade mina "föreställningar" och har väl än "präglingar" i huvudet om vad Kärlek är (den romantiska åsyftar jag nu).

Jag lärde mig på vägen att Kärleken har inget facit, ingen mall.
Den bara är VÄLVILLIG, FRI OCH GOD.

Allt annat är krampaktiga försök att stilla saknad, begär och att skapa en identitet genom något yttre till ett sammanhang. I det destruktivaste kan det vara drivkrafter som att ta någons livsenergi. Det finns så många trasiga själar, jag var en av dem - som vill älska, men som inte förmår pga trauma och sår.
Visst vi ler som andra. Vi känner värme och annat, men det saknas nåt... Olika trauman bär vi, såren har olika form - gemensamt är endast att det utmynnar i konflikt och krig.

Så JAG LÄKER NU. Mitt ansvar för VÄRLDSFREDEN börjar här. I mig.

Jag må ha missat en buss, för jag ler och är Kär, men ta mig tusan JAG ÄR PÅ RÄTT VÄG. Ensam.

Välsigne Ditt hjärta till renaste KÄRLEK
© DominiQue

© Text & Grafik DominiQue NVC Costa



OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥
DominiQue

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-25 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åter en kaskad över jagets landvinningar, med en inre kärna som helt saknar: Jag fattig syndig människa. Här talar en gudinna som har vinden i ryggen.
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen