Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det snart jul igen...ingen bagatell



Rudolf med röda
mulen så minns han julen
tomtefar glad i
supen var gång den rinner
ner i strupen gråter mor

snart nalkas natten
då alla skratten fastnar
i halsen ty då
väntar sängkammarvalsen
ris till barnen slag mot mor

julottan för de
som tror på Gud ser inte
till rödgråtna barn
eller blåslagen mor prästen
är ju allas tomtefar






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-25 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP