Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer du ihåg?

 

 

 

kommer du ihåg när vi blev ett?

när du tände min eld, kysste mitt lår

kommer du ihåg när du brann?

jag förförde dig, lekte med min tunga

kommer du ihåg?

 

minns våra första dagar, när tiden var vår

minns våra lekar som aldrig ville ta slut

kommer du ihåg när vi var ett?

tillsammans i lekarnas värld

livet är inte längre en lek

inte heller en bagatell

 

kommer du ihåg livet?

ditt och mitt, tillsammans

du kysste mitt lår, min höft

dina händer nådde runt min midja

det var då, när vi var ett

dina händer kramade mina bröst

släckte min eld som ständigt brann

 

kommer du ihåg?

det var livet

ditt och mitt, tillsammans

minns livet




Fri vers av Liten Karin
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-04-25 13:01



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Ja dessa minnen....mycket fint skrivet om den vackra kärleken!
Ha en fin helg min vän!
Kram Yvonne
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin