Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mardrömar och ingen mardrömar scenarios


Kidnappning av ljus hy unga människor och barn har börjat.

 

- En 13 år gammal pojke från Constanta försvann spårlöst. Störande meddelande om att pojken tog tag i hans mor att förmedla

 

Alert i Constanta, efter en 13 år gammal försvann hemifrån onsdag kväll och lämnade till sin mors sista brev medelande utlöste en omfattande sökning verksamhet.

 

 

Lämnar meddelade från säck han sattes i en svart plast påse och ber henne att ringa polisen. Gendarmer och polis söker området vid denna tid barnet sågs.

Hans mamma säger att vid runt 19.00 pojke berättade till föräldrar att han går till butiken som ligger på bottenvåningen där han bor, men aldrig återvände.

Några minuter senare fick hans mor en chockerande budskap. Pojken meddelar hans mor, lades i en påse och ber henne att ringa polisen.

Hon larmade omedelbart myndigheter, men då den vet ingenting pojke. Barnet inte ens svara mer i telefonen.

Robert Ionut Popa är 1.40 m lång, 40 kg, beskäras blont hår, ljus hy, blå ögon. Vid avresan hemifrån bär vit skjorta, marinblå byxor och blå skor.

De som kan ge någon information om denna person ombeds nödsituation 112.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 14:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Barnen hade rumänska flaga sönder sliten och stoppad ned kalsonger, så ska bli sina tarmar om han talar vad han har varit under natten, som andra dag när hittades på produsera till produkt, mamma till en klass kollega där han sovit har nekat att hon har inne honom och utryckt alla medkänslor en förälder kan tänka sig ha i en sådan situation till 400 hundra poliser innanfördörren när söker honom.
Eftersom medbrottsling mamma, kvinna är ett av annat nationalitet mörkare troligen sydamerikans och inte svurit på ed när svarade till polis går ej anmälas men Constanta staden kan kräva rättsliga åtgärder, med skadestånd, fängelse, expulsering.

2015-11-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Barnen hittades ikväll av en förälder på en Internet cafe 1 km bort han var utsat för utpresning av en äldre elev, han lämnades
sin mammas guld armband till utpresare, men det räckte inte och lämnades på en besin station idag för att skaffa mera pengar på vilket som helst sätt, troligen pojk prostitution...
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP