Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under en flera timmar lång bilfärd genom det kambodjanska låglandet utformades denna beatpoesi till takten av förarens ihärdiga tutande.


En beatnik i Kambodja

Bland nudlar och citrongräs
plattan i mattan
tut-tut
Husen hänger i luften
hund på vägen
tut-tut
Barn på vägen
tut-tut
Låt oss byta sida spelar ingen roll
Ombytta roller
Hål i vägen skakar oss homogent
Hemma lagom till beer o' clock




Fri vers av koboltblå
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå