Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har fått nog av vissa nyandligas beskäftighet och förnekelse av egna personliga ansvaret.


VIP-BILJETT TILL HIMMELEN

SPIRITUELL

Sedan jag föddes har jag varit en spirituell person dvs känt krafter utöver det vi kan se på med våra mänskliga sinnen.
Jag har läst om saker sedan jag kunde läsa... Ändå ser jag nyandliga som vill frälsa. Likt de falska profeter det varnas om i olika skrifter.
Jag ser ensamma, förvirrade själar som påstår sig vara ETT MED ALLA.
Trasigt säger jag bara.
Förnekelse för eget ansvar. De läser någon andlig bok och rappar utantill, utan hjärta, utan känsla och tror de är upptagna i någon slags kollektiv kärlek och intelligens. På automatik?
VIP-kort till himmelen? Direct access till Dig och mig och alltet? Så himla förmätet alltså!!
Som drillade fundamentalister. Inte ofta jag blir arg, men detta gör mig fly förbannad... Denna beskäftighet.
"det finns ingen separation" säger de ängsligt och håller varandra bakom ryggen.
Varför annars skrika så ihärdigt om Oneness. Det är de rädda och ängsligas biljett från eget ansvar..

Jag står i alla fall upp för mig med fel, brister och i det jag lyser briljant i. Jag Är. Ensam.

Det är alla tills vi ingår i ett överenskommet partnerskap och det förhoppningsvis grundat på samförstånd och TILLIT.
Tack för Ordet.
DominiQue

 ******

 
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

© DominiQue NVC Costa 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 21:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
paradiset finns i kvinnan
andligheten likaså
2015-12-17

  DominiQueen
Tack Daire... Svaret är nog Hjärntvätt el Celltvätt... Präglingar, kulturarv, sociala koder de sitter så djupt. Rubbad maktbalans.
2015-11-27

    ej medlem längre
Så här tänker jag: Igår kväll kallades Kierkegaard tillbaka till livet för att träffa DominiQueen. Frågan som hänger över hela mötet vågar inte Kierkegaard besvara. Frågan är: Varför ser Du inte gudinnan?
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen