Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...Kämpar ej längre emot, den lär sig tillförsikt och lyhördhet för vånnen som kallas: LIVET.


DEN NYA MÄNNISKAN

Kamp blir sjukdom och kramp, väljer vi lust optimeras hälsan och just livslusten. Vi behöver sluta kriga, dvs kämpa mot imaginära fiender och bli vän med oss och livet.

När kroppen inte mår bra är det ett varsel om obalans och något vi ödmjukt ska lyssna på, bli vän med och allra sist kämpa emot.
Vi botar symtom, strider mot Cancer och annat galet. Men det vi behöver är att bli mer lyhörda, se grund och orsak och ge glädje, lust och näring till oss, svårare än så är det inte.
Jag har själv utan kamp njutit mig ner 70 kilo och genom rannsakan även fått ett bättre psyke trots många trauma. Jag vägrar blunda mer, nu omfamnar jag mig... och livet.. Vill hitta motivation och lust där motståndet gäckat - bara så kan jag övervinna mig själv och toppa hälsan.. Utan mediciner och förnekelse att min kropp vill bli respekterad och sedd..

 

ORD & FOTO

© DominiQue NVC Costa 

 

******

 
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 23:48



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ååå var det nytt och nyttigt, gott att få så lite Goa frön i Din mylla då käre Poetbroder...

Ha det gott likaså
DominiQue
2016-02-18

  Knoparemoj
Hej

En mycket intelligent text.
Man blir kunskaps-bombad
som är väldigt nyttigt

Ha det gott
Bosse
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen