Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET PSYKIATRISKA BEDRÄGERIET

 

Sex patienter av tio  feldiagnostiseras  varje
år av svensk rättspsykiatri, oftast  på grund
av  inkompitens,  men  också  av  statistiska
skäl för  att serva läkemedelsindustrins eko-
nomiska  vinstprognoser  samt den enkla ut-
vägen för att slippa jobba, placera patienter-
na i  fack, så  någon filantropisk  humanism
är  inte i första  hand  utmärkande  för  rätts-
psykiatrin,och skulle nu någon  psykiatriker
med  civilkurage  och  rättspatos som inte är
rädd förora jobbet, sätta ned foten och börja
forska  i  patienters  anamneser  samt  under
en  tid  följa  patienterna, skulle  han friskför-
klara minst hälften av dom ganska snart.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-27 08:56



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Av pressetiska reglementet anges ej källor
2015-11-27

  Flicis VIP
Intressant och en tankeväckande upplysning. Fråga är bara varifrån du har fått informationen ifrån. Vore spännande å få läsa hela artikeln och dess forskning.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP