Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatans parlament dagen före första söndagen i advent



Fyllkajan svamlar
med skatan om politik
hon näbbar emot
håll igen din trut har svårt
för ditt strutsbeteende




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-28 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP