Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VATTEN- ELD-LUFT-JORD


TILL DE SOM JUST UPPTÄCKT ATT DE ÄR LEVANDE

De  enda  val  man  har  när  turen  eller
oturen är att vara född, är att  först  och
främst ta  reda  på  va  det  är  för djävla
ställe  man  hamnat på, och därefter för-
söka  leva  igenom livet  så  gott  det går
eller ge fan i alltihop.
                                     -




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-29 14:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nonsens ! trilla inte in i den där villfarelsens hjärnspöken,förliten er på ert personliga förstånd och varden realist med vetenskapliga förtecken så ser ni att allt går igen,som verkliga spöken,BUH !
2015-11-29

  gunnnar nylund VIP
Om man nu tror på karma själavandring ... och allt det där, så
kanske man föds i himlen i nästa liv ...
fast jag tror nog att jag själv hamnar
på en betydligt varmare plats.
2015-11-29

  Hanna Mari Wallin
klok ord.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP