Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller andan...



Ishalka anden
slirar på vägen kanar
mot öppet vatten




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-29 22:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oh...man får hoppas att det går bra...kul haiku...
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP