Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLBAKA I DET FRIA

tillbaka i det fria

med nya mål att nå

all oro var förgäves

och glädjen vann ändå

när spänningarna släppte

kom glädjen som ett rus

men inte av den sorten

man dricker ur ett krus

 

 

på grönbete igen med

en strålande aptit

och ska jag vara ärlig

så längtade jag hit

för allting har ju sin tid

och Gud har full kontroll

då slåss jag inte längre

mot skräck från alla håll

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-11-30 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP