Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför. Alltid detta varför


Stångkorv 2

Han kallades Knallkorken,
man sa
han blev berusad av
att lukta på korken till vinflaskan.
Men man slutade använda namnet
när han blev kommunalråd,
då blev det herr Pettersson i stället.
Allting ska ha ett namn,
men varför?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 11:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
mera stång-korv att stångas med
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP