Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan man egentligen räkna ut?


Stångkorv 3

En kvinnlig elev
hade sådant fokus
på räkneexemplen
att hon kallades Skyglappen.
När hon fått uppgiften av lärarinnan
så räknade hon.
Men är livet matematik?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP