Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldbröllop



Vi möttes i ungdomens knoppningstid

gemensamt slog vi ut i full blom

nu vissnar vi långsamt tillsammans




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 2804 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-12-04 09:03



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En vacker kärlekssaga full av liv
2015-12-06

  walborg
Kroppen åldras och vissnar kanske, men själen och gemenskapen och kärleken hör till de eviga livet
2015-12-06

  ULJO
Så är livet i en äkta kärleksrelation. Fint
2015-12-05

  lila fjäderblomman VIP
Fint om kärlek!
2015-12-05

  överlevaren VIP
Det doftar kärlek... så vackert ordat!
Grattis!
2015-12-05

  Lars Hedlin
Life going on!
2015-12-05

  Klara Ord VIP
Fin bild av livets sanning och skönhet.
2015-12-05

    ADI Nehlin
Så fint skaldat
2015-12-05

  Valter Örn VIP
Det är något vist och något visst att vissna tillsammans. Rosens doft finns kvar i rosens blad även sedan rosen vissnat ner. Lycka och välgång önskar jag er tillsammans i ert fortsatta liv !

2015-12-04

    GG
Vacker text om att hålla ihop genom hela livet och avsluta det tillsammans.
Du satte en ny nyans på begreppet "vissna". Du fick ordet innehålla värme, lycka och tillit.

2015-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskrivet om ett långt liv tillsammans...
2015-12-04

    Dan Myrbeck
Instämmer med Teresia.
Hoppas tonvikten ligger
på lååååååååångsamt!
2015-12-04

  Teresia Ridell
Vemodsvackert..
2015-12-04

  Eva Helene VIP
Ömsint, vackert!
2015-12-04

  Sommarina VIP
fint!!!
2015-12-04

  Gunnel Eriksson VIP
Grattis till guldbröllopsdagen.
Fint formulerad dikt.
2015-12-04

  M.Eta
Fin beskrivning på ett långt förhållande.
2015-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin metafor om Guldbröllop!
2015-12-04

  aol
Så är det men låt mej vissna glad
2015-12-04

  Hanna Mari Wallin
Det finns något mycket vackert i denna poesi.

det existentiella som vi alla kommer en dag vara i eller är i.

Gillar detta!
2015-12-04

    Sefarge VIP
Fint beskrivet!
Någonstan inom
Er båda måste det
Kanske finnas en
Djup enighet som
Övervunnit Livets
Alla besvär.
:)
2015-12-04

    ej medlem längre
Ni är två blommor på samma stam...evigt växer ni tillsammans. En kärlek som ingen storm kan böja.
2015-12-04

  Respons VIP
Så är livet. Går det att tänka att det är gott så?
2015-12-04

  louisegirl
Så fint ordat
2015-12-04

  Maria Sundelin VIP
Låter som ett bra liv
Kramar
2015-12-04

    ej medlem längre
Stöttande, hjälpande varandra. Fint.
2015-12-04

  Rise Little One
En fullständig resa som många drömmer om!
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP