Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål

Dina ord brände hål
rakt genom mig
Rev ner min fasad
Jag stod
försvarslös och naken
när du tystnade




Fri vers av Nobody at all
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-06 19:18



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Vackert formulerat om en sådan hemsk känsla... Stå på dig! <3
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all