Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM EN YRKESTITTEL FINNS ALLTID EN MOTSATS

Bedragare,mördare,psykopater,knarkare,alkoholister,pedofiler,sexsadister,desinformatörer och konspiratörer,våldsverkare av alla slag gömmer sig bakom yrkestittlar som : polis,tulltjänsteman,kommunalråd,securitas och ababvakter,socionomer,psykolog/psykiatriker,vårdpersonal,journalist,barnpedagog,läkare,lärare...........ja,nära nog samtliga yrkeskategorier i samhällshierarkin är att betrakta som mycket farligare än både bandidos,hells angels samt alla småkriminella gäng tillsammanstaget eftersom de har fördelen verka innifrån i skydd av sin ställning,de är den tysta terrorns maktutövare vars vapen är lögnens svärd.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-08 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP