Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur: Dom två vännerna till Neil Armstrong (2015)




*


mästarna spår sina drömmar längs
hotellets nerlagda röster som
ska frigöra denna plats






*


upphörandet måste vara en
tunga som slickar den
oförklarliga farkosten ren






*


varje bebodd planet har
lämnat sin kropp
för egen beskådning






*


magikerns sista andetag ska
förevigas på nytt
i denna dikt









Fri vers av Erik Hall
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall