Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Minnet av dagen
Du gick till nya vännen
Ispik i hjärtat




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 204 gånger
Publicerad 2015-12-09 19:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En ishacka i huvudet, som en viss ledargestalt fick i Mexico 1940.
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén