Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora Villfarelsen

Ett löv på ett träd

En urskiljbar individ

Det lilla finns
samma som det stora
och utan motsättning

På samma sätt
är du
knuten till jorden och alltet

Att du känner dig oavhängig
svävande fritt i luften själv

Kan aldrig någonsin
vara något
annat än en illusion




Fri vers av Oak VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-11 19:57



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Vackert!


2015-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP