Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötet var kort, men vi sa allt


Fredag 1

Du vet redan allt,
du känner
mitt hjärtas hemligheter,
och sjunger sången
över världen
hur jag älskar dig.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-08 05:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek, där orden säger allt.
2016-01-08

  Marianne Räf
Lite humoristiskt stuk på kärlek..
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP