Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasi blir verklighet


Tjugo Sexton 2

I jättelandet Amerika
var Kristina och hennes grovvuxne Karl-Oskar
ett par.
Centrumet i världen,
väntrummet på färden
i den största tillvaron.
Vägarna från fågelboet
ledde
till Vilhelm Moberg.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP