Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan


En längtan kan vara stor

En längtan kan vara liten

En längtan kan vara oändlig

Men den längtan jag känner för dig, går inte att beskriva

Så se in i mina ögon och se att jag längtar efter dig




Fri vers av Marijana
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-04-26 09:53



Bookmark and Share


  Tino
Jätte fint Majjjan!:D
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana