Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om utanförskap


NUTID

Dessa de mycket udda
dem gör det mig ont att se
Hur ska det gå i längden
de sticker ut från mängden
De bär omoderna kläder
som inte passar i alla väder
De får knappt ett vänligt ord
på denna svenska jord
På axeln en klapp
den de undslapp
Alltings kärna
vi om oss själva värna




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-13 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP