Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från en strand på Lombok, Indonesien.


Kysst av havet

Ur havet sjunger vågorna,
en rytm de med sig bär.
På stranden samlas frågorna -
jag undrar var du är.

Där himlen kysser havet
jag ser en eld som brinner.
I glöden föds sen kravet
att jag ett svar nu finner.

I en snäcka din röst ropar,
på avstånd jag den hör.
Men frågor sig ännu hopar,
när kyssens låga dör.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-14 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå