Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonjobb

Isade rutor
Skrapas rena för sikten
Själen skrapas ej




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-14 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske själen bara sover, trygg i väntan...
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén