Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite semester till julen


Paus

Paus för julen!
Nästa månad blir en kul en
med det nya året.
Rufsad till i håret
och pennan i min hand
med mål att skriva dikt
med och utan vikt.
Jag önskar goda dagar
med lagom fyllda magar.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-20 01:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ha en underbar jul! Och inspiration till att skriva på det nya året!
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP