Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista för ikväll...skrivkrampsbagatell



Ur rik fantasi
glödande espri passion
uppstår poesi
om orden börjar leva
går rakt in i hjärtat hos

dig

slutar jag skriva
och börjar prata med dig
genom måleri







Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-17 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP