Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattgammal isspegel...relationsdrama



Hårfina sprickor
kilar mellan stjärnorna
förändrar bilden
där förr var tvillingarna
är nu två solitärer




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-19 18:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ju mer man låtsas att saker inte finns dess mer tydligt framträder de.
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP