Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ho, ho, ho...till alla er poeter på Poeter.se!



Alla behöver någon

God Jul
och ett riktigt
Gott Nytt År!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-19 23:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, alla behöver någon.. Gott nytt år!
2015-12-23

  Hanna Mari Wallin
God Jul och ett riktigt Gott Nytt År :)
2015-12-23

  Eva Helene VIP
Ja, och tack detsamma!
2015-12-22

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma!


2015-12-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Absolut! God jul o gott nytt diktarår till dig och alla andra!
2015-12-20

  WyS VIP
God-Jul!
2015-12-20

    ej medlem längre
Önskar Dig detsamma!
2015-12-19

  Annica_N
God Jul och Go fortsättning!
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP