Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bästa med barn måste vara att ha varit ett själv.


Något litet om barn



Det bästa med barn
kan det skrivas böcker om.
Och skrivs det böcker om,
så många att du inte hinner läsa dem alla.
Ändå borde du redan ha vetskapen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP