Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som är lidande spekuleras det kring. Vad är det? Går det att mäta? Är det i förhållande till situationen? Vem lider och vem lider av att någon lider? Vem kan veta vad lidande är, om inte den lidande själv. Eller kan bara en utomstående veta det?


Något litet om lidande





Det konstiga med dumhet och att det är ett lidande att vara det, springer ur föreställningen att lidande kräver att den som upplever detta som ett lidande måste vara intelligent nog att förstå att det är ett lidande att lida.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-23 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP