Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spåkulan...julbagatell



Loppcirkus på stan
dan före dopparedan
Myrorna öppet
allt klappat och klart men snön
lyser med sin frånvaro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP