Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarnätter


Nostalgi…lyssnar på Lasse Tennander



på akustisk gitarr
med revade segel en
himmel som är röd




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-23 10:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Han var medel, ett medel att vara med och digga utan att bli fanatisk...
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP