Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dialog inför det nya året 2016


BEAKTANSVÄRD FRÅGESTÄLLNING MED FÖRLÖSANDE SVAR INFÖR 2016

Hur  skulle  det  vara  om  människorna  upp-
hörde benämna varandra  som Europeer, jud-
ar,afrikaner,eritreaner,amerikaner,indier,ara-
ber..........hur skulle det bli om mänskligheten
kunde leva utan religioner ?

- Ja, mänskligheten  kommer att slippa  både
rasism, religionskrig och terrorism.
Vi får hoppas på att världens  enade politiker
gör sig av med sådana  där  hjärnförstelnings-
ideologier inför det nya året  för att  nya  tider
skall  kunna  blomma  och  slå  ut i livets frisk-
aste  färger med frigjorda hjärnor som tänker
självständigt och utvecklande.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-24 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP