Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är helt ointressant hur många som läser,det som ÄR intressant är "VEM" som läser


DET FINNS ETT HELT LAGER AV TEXTER SOM VÄNTAR PÅ PUBLICERING

2016  som  ett  fyrverkeri  av stjärnsmällar,
laddade   med   väl   avvägda  pragmatiska
idiom,  vars  efterverkan  inte  skall  lämna
någon oberörd, och intet skall förbises.

Som en ordens kirurg  skall  de  dissikeras
och  sättas  in  i sina  rätta  sammanhang i
det att sakernas tillstånd  må hamna i sina
rätta element.

Den  språkmisshandel  som   brukas  i  den
sociala samvarons  ytliga gemenskap  skall
en gång för alla bli  erinrade  skillnaden på
vasst  och  trubbigt, socker och  salt, mjukt
och hårt,kallt och varmt, i en rättskrivning-
ens  apocalypse  däri  ordens  betydelser
kommer  i  sitt  rätta  bruk,  och  språkmiss-
handlare får sina straff, rättmätigt efter för-
tjänst, och  var och en  efter  sin begåvning,
och  "olika"  värden, så  den  som saknar en
värdeförsäkran   inom    den   vetenskapligt
baserade   logikens   lagar,   bör   omgående 
införskaffa en.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP