Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://youtu.be/_38SWIIKITE?si=3rXDVKYGL5mNgFAE


DAGENS STUDENTER ÄR MORGONDAGENS SAMHÄLLE

Den nuvarande generationen som studerar
vid universiteten i Usa för att efter sin utbild-
ning etableras in i det amerikanska samhällets
utveckling och avbrutit sina studier i protest
mot president Bidens bistånd till Netanyahus
folkmord i Gaza ställer Usa,s framtid på en
ödesdiger utmaning där amerikas barn inte
ser några positiva förebilder i den amerikanska
senaten utan mera som fascistoida diktatorer
som tillsammans med en liten klick rasistiska
zionister i Israel vill härska över världen där
man provocerar både Ryssland och Kina vilket
tenderar eskalera till det sista världskriget.

Usa,s studenter visar även att den demokratiska
folkviljan möts av en fascistisk polisstat som
inte lyssnar på dem och det är som med föräldrar
och barn där en förälder som inte lyssnar på sina
barn inte bör anses lämplig som vårdnadshavare.

Dagens studenter i Usa som är morgondagens
samhälle löser inte Israel-lobbyn essensen till
studenternas krav genom att använda det gamla
uttjänta antisemitism kortet som undanmanöver
ifrån ett pågående folkmord i Gaza.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-25 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP